Green Buildings

THIS IS WHAT WE DO FOR OUR CLIENTS

 

RECRUITMENT

Wij weten uit ervaring dat het een tijdrovend proces kan zijn om dé geschikte duurzaamheidsspecialist te vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het werving & selectie proces om kundige en enthousiaste werknemers te vinden die bijdragen bij het realiseren van uw duurzaamheidsdoelstellingen. Op basis van onze kennis van de markt en uw wensen met betrekking tot de gewenste werknemer gaan wij effectief op zoek binnen en buiten ons netwerk om u bedrijf te versterken met ambitieuze specialisten. 

pexels-photo-942317.jpg
pexels-photo-3862365.jpg

ADVISORY & INTERIM

Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van interim professionals bij uitdagende opdrachten op het gebied van MVO, duurzaamheid en de circulaire sector. Vanuit ons uitgebreide klantennetwerk binnen verschillende sectoren worden wij vaak benaderd om interessante advies- en interim vraagstukken in te vullen. Geïnteresseerd in onze diensten? Laat hieronder uw e-mailadres achter en wij nemen contact met u op. Bent u zelf een Interim Professional, klik dan op onderstaande knop en ontdek meer.

TALENT PROGRAMS

Naast het leveren van ervaren interim professionals, nemen we graag de verantwoordelijkheid voor de volgende generatie leiders en professionals, en doen dit via ons Young Talent Program. Wij zijn gespecialiseerd in het werven, coachen en opleiden van junior consultants. Daarnaast bieden wij onze talenten de mogelijkheid om na succesvolle afronding van het Talentprogramma een volgende carrièrestap te zetten bij de opdrachtgever. Ben je een klant of een pas afgestudeerde student met een hoog potentieel? Klik op de onderstaande knop en ontdek meer.

Groepsbijeenkomst